Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au pierdut primul amical

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a disputat sâmbătă, pe teren propriu, prima partidă de pregătire din această vară. CSM Târgu Jiu a pierdut cu scorul de 21-27 în fața echipei SCM U Craiova.

Pentru echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a fost primul meci de verificare de la începutul pregătirii de vară. Având multe noutăți în lot, la CSM Târgu Jiu s-a simțit lipsa de omogenitate, dar și o ușoară stare de oboseală acumulată după perioada grea de acumulare fizică. 

Fetele de la CSM Târgu Jiu au efectuat doar câteva antrenamente în sală, abia de luni trecând la antrenamente specifice.

Antrenorii Liviu Andrieș și Andrei Enache au rulat în partida cu formația din Craiova tot lotul avut la dispoziție din care au lipsit Laura Moldovan, care are ceva probleme medicale, dar și Gilda Simao, prezentă la JO de la Paris, cu naționala Angolei. 

Andrieș a trimis din primul minute pe teren, 4 din cele 5 jucătoare sosite în această vară la Târgu Jiu. 

Franțuzoica Amandine Balzinc a luat loc în poartă, Yevheniia Levchenko a fost trimisă în dreapta, pe extremă, Fanta Keitha pe inter, iar Maria Petrovic și-a luat în primire postul de pivot. Alexandra Maria Gavrilă Frățilescu, Andreea Chiricuță și Iuliia Andriichuck au completat primul 7 trimis în teren de Liviu Andrieș. 

CSM TÂRGU JIU: Amandine Balzinc, Ljubica Nenezic, Andreea Chetraru – Alexandra Maria Gavrilă Frațilescu 2g, Ana Ciolan, Florența Ilie, Oana Bucă, Bianca Ștefania Chiriță, Ira Zinatullina 5g, Andreea Chiricuță 2g, Iuliia Andriichuck 4g, Ana Maria Lopătaru 1g, Fanta Keitha 2g, Maria Petrovic 2g, Yevheniia Levchenko 3g, Alesia Cișmașu, Ana Maria Chirea, Ancuța Minodora.

În repriza adițională au mai marcat pentru CSM Târgu Jiu: Florența Ilie Dumbrăvean, Andreea Chetraru, Oana Bucă și Alesia Cișmașu. 

Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș(antrenor pricipal), Andrei Enache(antrenor secund), Gore Albici(antrenor cu portarii), Petre Tocaru(maseur), Marcel Dobre(fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut). 

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: