Unde va juca ACS Viitorul Târgu Jiu în noul sezon!

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa cu origini vâlcene mutată de la Șirineasa la Petroșani, mai apoi la Oradea, la Severin și apoi la Târgu Jiu, se va întoarce să joace la Severin. Oficialii clubului lui Nicolae Sarcină au invocat starea proastă a gazonului de la Târgu Jiu deși acesta pare să își fi revenit în ultima lună, după reînsămânțare.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu va mai juca pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, acolo unde evoluează acum echipa de seniori a CSM Târgu Jiu dar și cele două drupe de juniori republicani ale clubului primăriei. Astfel, cei de la echipa lui Nicolae Sarcină au ales să joace la Severin și să se antreneze printr-o comună din Gorj, acolo unde se antrenează și formația locală din Drăguțești.

Meciul ACS Viitorul Târgu Jiu – FK Miercurea Ciuc, din data de 10 august, contând pentru etapa a 2-a din Liga 2, se va disputa pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, după cum a informat liga2.ro.

De altfel, pe site-ul FRF, toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon ale echipei cu origini vâlcene sunt programate pe arena de 20.000 de locuri, de la malul Dunării, inclusiv cel din 15 martie 2025, din etapa a 21-a, ultima a sezonului regular, cu CSM Focșani, mai precizează sursa citată.

În prima etapă a sezonului 2024-2025, ACS Viitorul va juca, sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00, la Oradea, cu nou-promovata FC Bihor.

Vizualizări: 1,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: