Se plânge de starea deplorabilă a terenului de la Târgu Jiu: „La Severin condițiile sunt mult mai bune”

ACS Viitorul nu va mai juca pe terenul de la Târgu Jiu iar antrenorul timișorean Călin Cojocaru transmite că de vină ar fi terenul de joc și nu datoriile către primărie sau faptul că acolo mai joacă și echipele CSM Târgu Jiu, trei la număr după ce s-a înființat și o echipă de seniori la Liga 4. Timișoreanul a ales un teren mai aproape de casă, la Severin, pentru meciurile de pe teren propriu ale ACS Viitorul.

După ce sezonul trecut a disputat trei meciuri, în calitate de gazdă, la Drobeta Turnu Severin, din cauza lucrărilor de reabilitare la gazonul ”Municipalului” din Târgu Jiu, ACS Viitorul va evolua, în sezonul 2024-2025 de Liga 2, tot în reședința de județ din Mehedinți. Conform programării FRF toate meciurile de pe teren propriu din sezonul regulat le va juca la Severin.

Antrenorul Călin Cojocaru a precizat că decizia nu are legătură cu datoriile către primărie sau cu faptul că pe terenul de la Târgu Jiu vor mai juca 3-4 echipe, ci este cauzată de starea deplorabilă a suprafeței de joc de pe arena primăriei din Târgu Jiu, deși aceasta pere a fi acum refăcută.

”Gazonul este pur și simplu rău. Este imposibil de jucat la Târgu Jiu. Nu avem datorii către Primăria Târgu Jiu, cum s-a mai spus în trecut, dar efectiv nu se poate juca acolo. Mutarea noastră nu are legătură nici cu faptul că acolo va juca din toamnă și CSM Târgu Jiu, în Liga 4 Gorj. Noi avem contract pentru folosirea Stadionului din Târgu Jiu, dar nu putem juca în aceste condiții. La Severin condițiile sunt mult mai bune, din toate punctele de vedere”, a spus Cojocaru pentru liga2.ro.

Așa arăta, luna trecută, gazonul Stadionului Municipal -” 

În ultimul amical al verii, echipa antrenată de Călin Cojocaru a fost învinsă, sâmbătă, scor 0-1, în Zăvoi, de SCM Râmnicu Vâlcea, formație de Liga 3, prin golul marcat de Cosmin Neagu.

Echipa lui Nicolae Sarcină a schimbat radical lotul în această vară, după ce majoritatea titularilor nu a mai dorit să semneze prelungirea contractelor pentru noul sezon și au ales să plece chiar și la Liga 3.

Galerie foto


Vizualizări: 1,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: