Alexandru Beșliu a câștigat Cupa României de Seniori 2024! 

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu a câștigat Cupa României de Seniori 2024. Acesta s-a impus la categoria 97 de kilograme la competiția care s-a desfășurat la Târgu Mureș, în perioada 26-28 iulie. 

Luptătorul legitimat la CSM Târgu Jiu, Alexandru Beșliu, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a adus un nou trofeu important pentru sportul din județul Gorj. Acesta a câștigat Cupa României de Seniori la Lupte la categoria 97 de kilograme. „Cu un nivel tehnic foarte bun și un parcurs fără greșeală, Alexandru Beșliu a dominat categoria și a reușit să își îmbogățească palmaresul cu un trofeu extrem de important în această disciplină sportivă. 

Într-o competiție cu un nivel tehnic foarte ridicat, la o categorie de greutate, cea de 97 de kilograme, cu participarea mai multor sportivi cu cv-uri impresionante, luptătorul gorjean, de doar 23 de ani, a crezut în șansa lui, a luptat pentru visul lui, și iată că se întoarce la Târgu Jiu cu un trofeu important, Cupa României, care face din Alex Beșliu unul dintre cei mai buni sportivi gorjeni la ora actuală”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Acesta este primul său trofeu major la seniori, obținut la doar 23 de ani.

Mădălin Gorjanu, antrenorul coordonator al secției de lupte de la CSM Târgu Jiu, speră ca acest trofeu să fie un exemplu pentru tinerii sportivi de la Târgu Jiu. 

”Nu este un rezultat întâmplător. Este rezultatul unor antrenamente dure, zilnice, dar și dorința imensă de a arăta că se poate. Un titlu la seniori lipsea de foarte mult timp la Târgu Jiu și mă bucur mult de tot pentru Alex. Sunt convins că vor urma și alte rezultate bune. Sper ca acest lucru să dea și mai multă încredere juniorilor care vin din spate. Atunci când există încredere și susținere apar și rezultate mari. Alex a avut 3 competiții majore în mai puțin de 40 zile și asta l-a menținut în vârf de formă”, a precizat, pentru site-ul oficial, Mădălin Gorjanu, antrenor la secția de lupte CSM Târgu Jiu. 

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: