Un nou amical important pentru elevii lui Mario Găman!

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a avut un start lansat în perioada de pregătire. Târgujienii din Liga 4 care abia s-au înființat ca echipă au avut parte de o serie de meciuri de pregătire cu echipe din Liga 3, următorul fiind programat miercuri.

CSM Târgu Jiu își continuă miercuri, 31 iulie, seria meciurilor amicale din această vară, cu o confruntare pe teren propriu, în compania echipei de Liga 3, CSO Filiași. 

Meciul se va disputa pe terenul 3, de antrenamente, din Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu și va începe la ora 10:00. 

„Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu se află în plină perioadă de pregătire, iar finalul lunii iulie aduce pentru fotbaliștii pregătiți de Mario Găman un nou test de verificare. Gorjenii primesc vizita echipei CSO Filiași, un adversar redutabil la nivelul Ligii a 3-a. Așa cum a anunțat la începutul stagiului de pregătire, antrenorul Mario Găman își dorește cât mai multe partide de verificare,  în care prioritatea este omogenizarea echipei, dar și încadrarea tinerilor fotbaliști gorjeni într-un sistem de joc gândit de antrenorul principal și staff-ul său, lucruri care se vor regla și mai bine în astfel de meciuri amicale”, a anunțat oficial clubul primăriei. 

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: