Găman nu e interesat de rezultatele din amicale ci de o formarea unei echipe competitive

Noua echipă de fotbal seniori de la Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu, a avut programate în weekend două meciuri de verificare cu echipe din Liga 3. CSM Târgu Jiu a remizat cu Vulturii Fărcășești, scor 2-2, iar sâmbătă au pierdut meciul cu Jiul Petroșani, scor 2-0.

Staff-ul tehnic al CSM Târgu Jiu urmărește în principal evoluția echipei în compania unor adversari destul de puternici, cum au fost cele două echipe de Liga 3. Antrenorul Mario Găman dorește să se edifice cu privire la nivelul echipei din acest moment și asupra jucătorilor din lot.

Găman urmărește și aspectele care trebuie puse la punct în angrenajul echipei până la debutul oficial de campionat. Mario Găman s-a declarat mulțumit de implicarea băieților săi la antrenamente, dar vrea să-i vadă la lucru și în cadrul unor partide de verificare. ”A fost o săptămână de antrenamente foarte intense cu două jocuri amicale, împotriva a două echipe de Liga a 3-a. Vulturii Fărcășești, o echipă nou promovată, care a reușit să se întărească, prin aducerea lui Cătălin Bucă, în postura de antrenor, dar și a unor jucători foarte buni, cu experiență. Cu siguranță vor avea un cuvânt greu de spus în campionatul următor. Jiul Petroșani, celălalt adversar, este o echipă cu pretenții, cu state vechi în Liga 3-a.

Nu rezultatele ne interesează în mod special, scopul principal este să vedem reacția echipei împotriva unor adversari mai puternici, să vedem unde ne aflăm. Doar cu o analiză obiectivă putem crea în timp o echipă competitivă, pentru că avem foarte mult de muncă, pentru că sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Per total, până în acest moment suntem foarte mulțumiți de implicarea băieților la antrenamente, dar și de dorința lor de a demonstra că merită să facă parte din acest lot”,  a precizat antrenorul Mario Găman. 

Noua echipă din Târgu Jiu continuă antrenamentele în baza sportivă proprie, pusă la dispoziție de Primăria Târgu Jiu, și urmează să susțină și alte meciuri de verificare până la startul Ligii 4. 

Galerie foto



Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: