Lider sindical: Viața salariaților este pusă în pericol

Condițiile în care lucrează minerii de la CEO sunt din ce în ce mai periculoase, spune Manu Tomescu, liderul sindical de la Termocentrala Rovinari.

Pe lângă condițiile de muncă, angajați sunt nedumeriți în ceea ce privește închiderea soicetății.

Ministrul Eenergiei a declarat că va încerca prelungirea termenilor, lucru insuficient pentru întreg sectorul.

”Nu există zi în care eu să nu fiu întrebat și să nu existe îngrijorare din partea colegilor alături de care muncesc, în ceea ce privește această activitate, inclusiv siguranța locurilor de muncă din această activitate. Nu ne încălzește cu nimic faptul ca se va prelungi activitatea cu un an sau doi. Pentru noi trebuie să fie lucrurile foarte clare, ori această resursă să fie exploatată în niște condiții optime. La felul cum a fost administrată această companie, sunt riscuri foarte mari, viața salariaților este pusă în pericol, este risc de accidente, de incendii, de tot felul de avarii. Acestea se multiplică, sunt din ce în ce mai acute”, a spus Manu Tomescu la Radio Infinit.

Nu există zi în care eu să nu fiu întrebat și să nu existe îngrijorare din partea colegilor alături de care muncesc, în ceea ce privește această activitate, inclusiv siguranța locurilor de muncă  din această activitate. Nu ne încălzește cu nimic faptul ca se va prelungi activitatea cu un an sau doi. Pentru noi trebuie să fie lucrurile foarte clare, ori această resursă să fie exploatată în niște condiții optime. La felul cum a fost administrată această companie, sunt riscuri foarte mari, viața salariaților este pusă în pericol, este risc de accidente, de incendii, de tot felul de avarii. Acestea se multiplică, sunt din ce în ce mai acute

Vizualizări: 1,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: