Universitatea de Vest din Timișoara facilitează admiterea cu centre județene, inclusiv la Târgu Jiu

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vine în sprijinul candidaților din toată țara, organizând și în acest an centre de admitere locale. Un astfel de centru va funcționa la Târgu Jiu, în cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.


Punctele de înscriere și preluare a documentelor vor fi deschise între 1 și 28 iulie 2024. Centrele județene de admitere vor funcționa în două perioade distincte: 15-18 iulie și 23-25 iulie, cu program între orele 9:00 și 16:00.


La aceste centre, candidații vor avea posibilitatea să completeze dosarul electronic pe platforma de admitere, beneficiind de ajutorul reprezentanților UVT. De asemenea, vor putea certifica documentele din dosar conform cu originalul și vor putea preda diplomele de bacalaureat sau de licență în original.

Candidații pot începe procedura de admitere prin platforma online dedicată - admitereonline.uvt.ro. Ulterior, în a doua parte a lunii iulie, aceștia trebuie să prezinte documentele la centrele de admitere pentru certificare.


Universitatea de Vest din Timișoara oferă 82 de programe de studii universitare de licență și 102 programe de studii universitare de masterat, acoperind 35 de domenii de studii.

Unul dintre centre va funcționa la Târgu Jiu, la Colegiul ”Tudor”.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: