"Gospodarii" Primăriei Târgu Jiu nu taie nici iarba de sub nasul lor!

Imagini surprinse în aceste zile chiar sub ferestrele birourilor Primăriei Târgu Jiu arată cât de bine se gospodărește actuala administrație a orașului. Iarba și buruienile care au năpădit zona din fața birourilor sunt de peste un metru și nimănui nu pare să îi pese de situație.

Mare parte din direcțiile Primăriei Târgu Jiu, printre care și fosta Direcție de Patrimoniu, transformată între timp într-o altă direcție cu nume mai stufos, își au sediul în Stadionul Municipal, în zona aflată în fața Bazinului de înot, lângă sediul Poliției. Respectiva Direcție de Patrimoniu și ce o mai fi are posibilitatea dar și angajații necesari pentru a tăia iarba de peste un metru dintr-un mic parc, aflat între Bazinul de înot și sediul acestor Direcții ale primăriei, mai exact clădirea de birouri din corpul stadionului, despre care inițial se spunea, prin 2019, că vor fi închiriate dar au fost între timp deturnate de la închiriere și au revenit Primăriei Târgu Jiu.

Revenind la iarba respectivă, care spuneam că are dimensiuni impresionante, aceasta pare să nu-i deranjeze nici pe cei de la primărie, care o văd zilnic de la geam, și nici pe cei de la Edilitara, cei care administrează Bazinul de înot și trec zilnic pe lângă ea. 

Situația e și mai gravă dincolo de aleea de acces la bazin, adică în vechiul Ștrand Municipal, preluat între timp de Primăria Târgu Jiu și abandonat în mizerie. Anexe deteriorate, mașini vechi abandonate și câteva utilaje agricole sunt acum acoperite de iarba ce depășește un metru, de arbuști sau copaci care au crescut acolo necontrolat, pentru că nimeni nu îngrijește zona respectivă. Copacii din spatele gardului amplasat acolo de primărie stau să cadă pentru că s-au uscat în mare parte. Dezastrul acesta este chiar în centrul orașului, lângă terenurile de tenis și cele de baschet, acolo unde zilnic vin zeci de copii să facă sport. 

În aceste condiții, în care cei de la primărie nu au grijă de spațiul verde de sub ferestrele birourilor lor, ce pretenții să mai aibă cetățenii din oraș care se plâng că nimeni nu trece prin cartiere să taie iarba dintre blocuri.

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: