”Tineri, fără frontiere?”, conferință susținută de un student la University College London

Alecsis Roșca, student la University College London, va susține astăzi, de la ora 17:00, la Centrul de Tineret START (Stadionul Municipal), Conferința „tineri, fără frontiere?”.


Evenimentul presupune o discuție moderată, abordând subiectele din agenda UE și impactul acestora asupra României, drepturile și responsabilitățile tinerilor atât în UE, cât și în țară, importanța anului 2024 din perspectiva alegerilor. 


De la o simplă conversație la o dezbatere amplă – o experiență deschisă și nerestricționată de rigiditatea specifică numeroaselor cazuri de comunicare. Participanților li se va oferi o experiență necesară, comunicare liberă și directă, facilitată de empatizarea prin prisma vârstei. Tinerii pot descoperi skilluri în legătură cu potențialul de care dispun. Evenimentul are rolul de a încuraja noua generație să se implice proactiv în construirea viitorului.


Alecsis este student la University College London, Politică și Relații Internaționale. Activitățile sale de voluntariat întreprinse includ coordonarea Summitului Diplomatic de la Londra și organizarea de evenimente publice, în colaborare cu ambasade internaționale și instituții de prestigiu din Londra. Scriitor și editor pentru jurnale acreditate ale UCL, Alecsis a publicat materiale cu privire la politicile externe ale Rusiei, Chinei sau SUA, dar și ale unor organizații internaționale, precum UE și NATO. În mediul profesional privat, a dobândit experiență în domeniul relațiilor cu publicul, respectiv a politicilor publice, actualmente lucrând pentru un AI start-up.

Organizatori și parteneri: Centrul de Tineret START, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, Centrul EUROPE DIRECT Gorj, Ambasadorii Juniori - Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, Socio-Umane CNTV

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: