Andra va cânta la un festival în aer liber din Gorj!

Un nou festival va avea loc în Gorj, la Rovinari, ocazie cu care autoritățile au invitat o serie de artiști ai momentului. Printre cei care vor urca pe scena de la Rovinari Open Festival se numără și Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România. 

Autoritățile locale din orașul Rovinari organizează, în perioada 6-7 iunie, prima ediție a Rovinari OPEN Festival, cp de afiș la “Live, Love, Work & Fun, Rovinari” fiind îndrăgita solistă Andra.

Evenimentul va avea loc în aer liber, pe platoul Casei de Cultură în perioada 6-7 iunie. Pe scenă vor urca, în cele două zile, artiști iubiți de public printre care: formația Triton, Leo de la Roșiori, Rareş Mariș și Andra, după cum a anunțat Primăria Rovinari.

“Hai și tu la un superconcert LIVE cu Andra și band-ul ei, la prima ediția a festivalului “Live, Love, Work & Fun, Rovinari”, ca să fredonezi cele mai tari hituri ca “Niciodată să nu spui niciodată”, “K la meteo”, “Inevitabil va fi bine”, “Iubirea schimbă tot” sau “Nu m-am gândit la despărțire”. Când? 7 iunie 2024;

Unde? La Platoul Casei de Cultură; Ora? La 21:00. Acces gratuit la concert”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Rovinari. 

Iubitorii de muzică de calitate sunt așteptați săptămâna viitoare la “Live, Love, Work & Fun, Rovinari”  pentru două seri de neuitat. 

Vizualizări: 4,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: