Lansare website pentru Defileul Jiului

Echipa Web Logistics și RNP ROMSILVA – Administrația Parcului Național Defileul Jiului R.A. au plăcerea de a vă anunța lansarea noului site al Parcului Național Defileul Jiului: www.defileuljiului.ro.

Site-ul este unul modern, intuitiv și care oferă informații diversificate despre aria naturală protejată, despre istoria locurilor și a comunității locale, despre activitățile pe care le puteți desfășura fie individual, fie împreună cu personalul administrației ariei naturale protejate.

Regăsim informații despre traseele tematice, despre biodiversitatea din parcul național, despre regulamentul de vizitare al ariei naturale protejate, despre modalitatea de avizare a diferitelor planuri/proiecte/programe/activități, informații în formate specifice pentru a identifica facil limitele ariilor naturale protejate administrate, precum și zonarea internă.

Sperăm ca noul site să fie atrăgător pentru Dumneavoastră, potențialii vizitatori și/sau colaboratori de pretutindeni. Ne-am străduit să creăm o experiență plăcută și, bazându-ne pe aceasta, vă adresăm invitația de a vizita Parcul Național Defileul Jiului, un parc național caracterizat prin naturalețe, zone sălbatice, ape vioaie, bogate și o comunitate dornică să vă împărtășească din îndelungata sa istorie.

Web Logistics a adus o contribuție remarcabilă prin cadrul propus al site-ului, prin accesul facil la informație, prin îmbinarea secțiunilor, categoriilor și prin furnizarea unei soluții complete care include:

Structura și designul site-ului web: Un design modern și intuitiv, optimizat pentru a oferi o experiență de utilizator pe toate dispozitivele.


Suport, consultanță și mentenanță: Web Logistics a oferit și continuă să ofere asistență echipei Defileului Jiului pentru a se asigura că site-ul web rămâne actualizat și funcționează fără probleme, etc.

Despre Web Logistics

Web Logistics este echipa de specialisti IT care oferă soluții web pentru a ajuta afacerile să-și atingă obiectivele online. Compania are o experiență vastă în proiectarea și dezvoltarea de site-uri web, marketing online și alte soluții IT.

Contact

Pentru mai multe informații despre Web Logistics și serviciile sale, vă rugăm să vizitați site-ul web al companiei la: https://www.weblogistics.ro/en/despre/ sau scrieți-ne pe [email protected].

Vizitați noul site web

Pentru a afla mai multe despre Parcul Național Defileul Jiului și pentru a planifica vizita dumneavoastră, vă rugăm să vizitați noul site web la: https://www.defileuljiului.ro/

Vizualizări: 1,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: