Înscrieri pentru academiile și universitățile militare

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși” se află în plină campanie de recrutare a tinerilor dornici de a urma o instituţie militară de învăţământ superior:

- Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu;

- Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov;

- Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa;

- Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” Bucureşti;

- Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” -București;

- Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” -Tg.Mureș;

- Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” Bucureşti ;

- Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza”.

Programe de studii universitare de licenţă pentru formarea iniţială a ofiţerilor se organizează pentru armele/serviciile/specialităţile militare aprobate de ministrul apărării naţionale şi asigură pregătirea pentru calificări de nivelul 6, conform Cadrului Naţional al Calificărilor, înscrise în Registrul Naţional al Calificărilor din Învăţământul Superior. Studiile au durata de 3-6 ani, se finalizează cu obţinerea diplomei de licenţă sau de inginer, după caz, a brevetului şi acordarea primului grad de ofiţer.

Termenul limită de înscriere este data de 03.06.2022. Ne adresăm tinerilor care doresc să devină ofiţeri în activitate absolvenţi ai învăţământului liceal cu diplomă de bacalaureat, iar în cazul că sunt elevi în ultimul an, să facă dovada promovării examenului de bacalaureat, până la data concursului de admitere şi care au vârsta de cel mult 26 de ani – 24 de ani pentru aviaţie-naviganţi, împliniţi în anul 2022

Înscrierea se poate face la sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, strada Republicii , nr.13 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30 și marţi între orele 08.30-18.30, sau pe pagina de internet, la adresa www.recrutaremapn.ro. La înscriere, candidatul are nevoie de documentele care atestă identitatea.

Relații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0253215563.

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: