Încă un pensionar special

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţie ca urmare a pensionării pentru mai mulți magistraţi, între care și fostul procuror general al României Gabriela Scutea. Ea are 50 de ani.

Gabriela Scutea a fost procuror general al României din 20 februarie 2020 până în luna februarie a acestui an. Ea a candidat pentru un nou mandat de trei ani la conducerea Parchetului General, însă fără succes. Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, l-a ales pe contracandidatul său Alex Florența, care din 30 martie este noul procuror general al României, scrie hotnews.ro.

Gabriela Scutea și-a anunțat atunci candidatura pentru un nou mandat pe LinkedIn, printr-un mesaj în limba engleză: „Este timpul pentru un nou proiect managerial. Este dificil să fii manager în funcție și să abordezi ca un outsider nevoia de dezvoltare a organizației”.„Este timpul pentru un nou proiect managerial. Este dificil să fii manager în funcție și să abordezi ca un outsider nevoia de dezvoltare a organizației”.

Vizualizări: 3,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: