Scandal între primarul din Motru și cel mai puternic om de afaceri din oraș

Se ascut săbiile la Motru, unde este în plină desfășurare precampania pentru alegerile din 2024. Cel mai puternic om de afaceri din Motru, Mihai Râmescu, este declarat susținător al fostului primar liberal Gigel Jianu, ceea ce-l aduce într-un conflict continuu cu actualul primar, social-democratul Cosmin Morega.

Râmescu spune că postările sale, negative la adresa primarului Morega, sunt raportate de echipa primarului. Râmescu îi spune lui Morega ”cameramanul orașului”, pe care-l acuză că face poze cu investiții care nu au fost începute de el.


”Pentru că așa se întâmplă la Motru, imediat după ce am postat mai devreme "faptele de laudă" ale cameramanului orașului, postacii de serviciu ai acestuia m-au blocat să mai urmăresc această postare, situație ce mă face să mă repet: Felicitări domnului primar Gigel Jianu! Cel care a muncit și reușit să aducă la Motru 17 proiecte, printre care și acesta, cu care alții acum se laudă, doar pentru simplu fapt că aceste proiecte s-au finalizat pe timpul mandatului lor și pot să facă poze!”, a postat Râmescu pe contul său de Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 7,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: