Top 3 tendințe în modă pentru sezonul primăvară-vară

Sezonul primăvară-vară se apropie rapid iar tu vrei să fii la curent cu ce se poartă acest an? De la imprimeuri îndrăznețe, culori puternice sau accesorii inovatoare, toate acestea te vor aduce direct în lumina reflectoarelor. Desigur, este distractiv să folosești mai multe straturi de îmbrăcăminte pe timpul sezonului rece, însă acest lucru nu lasă loc pentru creativitate și expresie personală. La urma urmei, ce rost are să porți cea mai bună ținută a ta dacă deasupra vei adăuga o haină de iarnă ce o va acoperi? De aceea, e important ca în următoarea perioadă să ieși mintal din depresia sezonieră, după cum mai este numită, și să te pregătești cu o garderobă puternică.

Iată care sunt cele 3 tendințe în materie de modă pentru sezonul primăvară-vară:
 

1. Croielile oversized

Acestea sunt definitorii pentru sezonul primăvară-vară. O astfel de tendință aduce în prim plan confortul și libertatea de mișcare, oferindu-ți, de asemenea, și posibilitatea de a te exprima prin ceea ce porți. Cea mai populară piesă în acest sens este sacoul larg. Această piesă vestimentară poate adăuga o notă de eleganță și finețe oricărei ținute, păstrând versatilitatea acesteia. Rochiile ample și cu o croială largă sunt de asemenea la mare căutare. Materialele lejere și fluide, precum bumbacul sau mătasea, îți vor reda lejeritatea și eleganța de care ai nevoie.

2. Accentele glam

Pentru evenimentele speciale ale acestui sezon, accentele glam devin indispensabile. Printre cele mai îndrăznețe ținute se numără cele accesorizate cu elemente precum mărgele sau pene. De la rochii de seară strălucitoare, topuri cu franjuri de pene sau sacouri cu aplicații de pene pe umăr, toate acestea aduc un element sofisticat ținutei tale de seară. Punctul culminant al eleganței este însă reprezentat de alegerea unui costum de damă alb cu pene, care te va face să strălucești și să fii în centrul atenției la orice eveniment. Pe foggi.ro ai ocazia să descoperi astfel de ținute potrivite pentru tine și să îți completezi ținuta cu succes.

3. Ținutele business-casual

Dacă te străduiești în momentul de față să găsești un look potrivit și adecvat mersului la birou, e important să ții cont de tendințele dominante ale acestui an. Relativ simplu de adoptat, stilul business-casual din acest an pune accentul pe o croială relaxată, în care corpul tău poate respira. În plus, pentru a face față perioadei ce urmează, sunt adoptate materiale ușoare și respirabile, cum ar fi bumbacul, mătasea sau fibrele naturale. Unul dintre principalele avantaje ale acestui stil este adaptabilitatea la diverse ocazii, fie că este vorba de o întâlnire de afaceri, o ieșire cu colegii sau un prânz, stilul tău profesional va atinge cote maxime.

Sezonul cald aduce cu sine o varietate de tendințe în modă, fie că este vorba despre croieli oversized, accente glam sau stil business-casual, feminitatea și eleganța ta vor fi puse în evidență într-un mod inconfundabil. Indiferent de preferințele personale sau de contextul în care te vei afla, lasă-te ghidată de aceste tendințe și descoperă cum poți să te simți mai încrezătoare în fiecare zi.

Poză de MART PRODUCTION pe Pexels.com

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: