5 motive pentru a folosi un smart watch

Ești o persoană activă și ocupată, cu un interes crescut față de sănătatea ta? În cazul acesta, te-ei putea bucura de beneficiile unui ceas inteligent ca, de pildă, un Apple Watch sau un Apple Watch SE.

Dacă ai nevoie de câteva motive pentru a te convinge de avantajele folosirii unui astfel de ceas smart, ai ajuns unde trebuie pentru că exact despre acestea îți vom povesti în rândurile care urmează.

Tehnologia a evoluat extrem de rapid în ultimii ani și astăzi ai la dispoziție pe piață o serie de gageturi care îți fac viața mai ușoară. Un astfel de exemplu este și ceasul smart, cum ar fi un Apple Watch de la Emag, care depășește limitele unui ceas obișnuit.

Te invităm să afli care sunt cele mai importante cinci motive pentru care ai putea să iei în considerare utilizarea unui astfel de ceas inteligent.

1. Îți monitorizează sănătatea

Unul dintre principalele avantaje pe care ți le aduce folosirea unui smart watch este că îți poți monitoriza sănătatea cu ajutorul acestuia. Spre exemplu, un ceas inteligent cum ar fi un Apple Watch, îți poate arăta câți pași ai făcut într-o zi, ce distanță ai parcurs, câte calorii ai ars sau care este pulsul tău. Mai mult, ceasurile inteligente îți monitorizează și somnul, astfel că vei fi conștient în permanență de numărul de ore pe care le-ai dormit într-o noapte sau pe parcursul unei săptămâni întregi pentru a ști când este cazul să iei măsuri care să îți îmbunătățească starea de sănătate. Unele ceasuri îți dau de veste și când este cazul să te hidratezi, așa că dacă uiți să bei apă un astfel de device este ideal pentru tine. De asemenea, multe dintre ceasurile inteligente au și opțiunea de a îți măsura nivelul de stres - o problemă din ce în ce mai frecventă a societății în care ne desfășurăm viața.

2. Este util atunci când te antrenezi

Un alt beneficiu major al ceasurilor inteligente este și acela că dacă duci o viață în care sportul te preocupă, ceasul este un ajutor de nădejde deoarece îți monitorizează toate funcțiile pe care le-am descris mai sus, inclusiv în timpul antrenamentelor sportive și astfel ai un control mult mai clar asupra organismului tău. Pune pe listă achiziționarea unui ceas performant, cum ar fi un Apple Watch, în cazul în care practici sport măcar o dată pe săptămână, dacă îți place să alergi sau dacă sportul reprezintă un stil de viață pentru tine.

3. Funcționează aproape ca un telefon

În ceea ce privește preluarea apelurilor sau a mesajelor, ceasul inteligent funcționează ca un telefon. La ce ne referim, mai exact? La faptul că în situațiile în care nu poți răspunde la telefon pentru că nu îl ai la îndemână, poți vorbi direct la telefon cu ajutorul unui Apple Watch SE, il gasesti pe Emag sau orice alt model de ceas inteligent și poți răspunde inclusiv la mesaje, tot cu ajutorul ceasului tău smart.

4. Poți să plătești cu ajutorul ceasului

În funcție de modelul de gadget pe care îl alegi, poți chiar să faci plăți cu ajutorul ceasului Apple Watch sau de la un alt brand, în cazul în care acesta are integrată funcția NFC. Astfel, ceasul îți face viața mai ușoară și te poți bucura de multe avantaje pe care acesta ți le oferă.

5. Are o autonomie crescută

Un alt beneficiu de care te poți bucura atunci când folosești un Apple Watch sau un orice alt fel de model de ceas inteligent este și acela că bateria se descarcă extrem de greu și te poate salva din multe situații în care poate că nu îți poți folosi telefonul. Acesta funcționează independent de telefonul mobil, așa că dacă telefonul ți se descarcă nu trebuie să îți faci griji că ceasul nu va mai funcționa. Astfel, poți să inițiezi în continuare apeluri telefonice sau să scrii mesaje cu ajutorul ceasului, chiar dacă nu te mai poți folosi de telefonului tău mobil.

Ce zici, ți se potrivește un astfel de device?

Vizualizări: 999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: