Ce pantofi de sport pentru bărbați hit să alegeți în această primăvară?

Cel mai bun mod de a-ți actualiza stilul este cu siguranță să îți cumperi adidași la modă. Unul dintre cele mai bune lucruri despre adidașii din zilele noastre este că pot adăuga un twist nu doar costumului pe care îl porți la serviciu, ci și blugilor pe care îi alegi pentru o ieșire casual cu prietenii.

Pantofii de sport pentru bărbați de pe Shopsy https://shopsy.com.ro/sneakersi-barbati sunt combinația perfectă de confort, stil și funcționalitate și sunt potriviți pentru aproape orice ocazie. Deși la origine adidașii erau pantofi sport pentru bărbați, de-a lungul timpului au evoluat într-o piesă elegantă care ar trebui să fie prezentă în garderoba oricărui bărbat modern. În acest sezon, vom vedea o mulțime de opțiuni excelente, inclusiv adidași pentru sala de sport, precum și opțiuni mai elegante, potrivite pentru birou.

Îmbrăcați-vă în culori

Treningurile se asortează perfect cu culorile, iar anul acesta va aduce cu sine o multitudine de tendințe cromatice pe care ar trebui neapărat să le încerci. În vogă sunt accentele neon distincte, care vor înveseli toate culorile neutre des folosite în garderoba dvs., fie că este vorba de alb, bej sau negru. 

Nu vă temeți nici de nuanțele cu adevărat îndrăznețe, cum ar fi albastru, roșu și galben, care pot fi găsite în diverse combinații în colecțiile brandurilor globale. De exemplu, astfel de adidași pentru bărbați Balenciaga https://shopsy.com.ro/sneakersi-barbati/balenciaga sunt jucăuși și vor înveseli nu numai ținuta dumneavoastră, ci și zilele ploioase și mohorâte.

Nu contează ce stil de adidași alegeți. Optați pentru adidași Nike înalți și colorați, adidași New Balance din piele colorați sau chiar și pentru adidași Converse îndrăzneți și monocromi. 

Cu toate acestea, dacă nu ești un mare fan al culorilor nebunești și nu îți place să ieși în evidență din mulțime, nu-i nimic. Vestea bună este că adidașii albi sunt un clasic al modei de ani de zile. Dar mizează pe adidași buni și eleganți de la branduri globale care nu vor părea ieftini. Dacă alegi în acest caz adidași joși sau înalți este pur și simplu o chestiune de gusturi și preferințe personale. Acești adidași merg bine cu orice, de la pantaloni sport viu colorați la pantaloni scurți și pantaloni bărbătești de diferite stiluri. Prin urmare, se presupune că nu îi dai jos pe tot parcursul primăverii și verii. Totuși, în acest caz, va trebui să te asiguri, de asemenea, că adidașii tăi albi sunt în mod constant strălucitori. Prin urmare, nu uitați să le curățați în mod regulat.

Anii '90 sunt în trend!

Da, adidașii pe care îi purtau tații voștri și pe care poate i-ați văzut recent într-un album vechi de familie sunt acum la modă. Acest tip de adidași a revenit în tendințe și devine din ce în ce mai popular. 

Dacă v-ați pus deoparte vechii adidași pentru sport sau pentru plimbările cu animalul de companie, readuceți imediat aceste articole în circulație și purtați-le în oraș asociate cu blugi rupți și un hanorac viu colorat. Moda pentru bărbați avansează constant, din fericire pentru noi, din ce în ce mai mult spre confort. 

Pantofii sport clasici sunt, de asemenea, în tendințe. Așa că nu trebuie să vă fie teamă să vă luați noii adidași de alergare sau de antrenament, să-i combinați cu hainele de zi cu zi și să mergeți la o plimbare confortabilă sau la serviciu fără regrete. De exemplu, puteți alege astfel de adidași Adidas https://shopsy.com.ro/sneakersi-barbati/adidas, modelele New Balance sau Nike, care oferă o gamă largă de perechi sportive cu adevărat interesante. 

Dacă credeți că vechii dvs. adidași sunt trecuți de prima tinerețe, o altă tendință în vogă este reprezentată de adidașii pentru bărbați cu logo-uri mari și distinctive. Cu logo-uri masive și colorate, pantofii capătă un aspect complet diferit și ceva mai elegant. Bineînțeles, deoarece culorile sunt o tendință de primăvară, cu cât logo-ul este mai mare și mai colorat, cu atât mai bine.

Vizualizări: 1,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: