Haos la o echipă de Liga 2. E amenințată de faliment iar fotbaliștii nu vor să mai joace

ACS Viitorul Târgu Jiu este în mare pericol și poate intra în faliment după ce a avut deja cinci termene în proces numai în acest an.  Aflată în plină procedură de insolvență și amenințată cu dispariția, echipa nu și-ar mai fi plătit jucătorii de câteva luni iar aceștia au protestat și spun că nu vor să intre pe teren la meciul de sâmbătă.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a confruntat, în acest sezon, cu poziții radicale din partea jucătorilor pentru faptul că nu au fost plătiți, chiar în prima lună a anului. Același lucru s-a întâmplat în aceste zile, ei procedând, la fel ca în trecut, prin neprezentarea la antrenamente până când nu își vor vedea banii. S-au adunat restanțe pe două luni, conform presei locale deși, echipa este în procedură de insolvență și nu are voie să mai acumuleze datorii.

Joi fotbaliștii au refuzat să se mai antreneze și nici vineri nu au fost văzuți la pregătire, totuși deplasarea fiind făcută pentru meciul cu CSC Dumbrăvița, dar nu se știe cu ce lot, comunicarea fiind deficitară la formația de Liga 2.

În etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 2, ACS Viitorul se va deplasa pe terenul formației CSC Dumbrăvița. „Dacă în cele din urmă jucătorii vor fi convinși să dispute partida, este de așteptat să aibă loc un protest din partea lor, să atragă atenția și public cu privire la situația pe care o traversează, prin neplata salariilor”, scrie liga2.ro.

Mai există posibilitatea de a juca cu juniorii sau cu jucătorii de la satelitul din Liga 3, ACS Viitorul fiind deja în vacanță din punct de vedere sportiv pentru că nu mai are nici un obiectiv posibil de îndeplinit în acest sezon.

Echipa pregătită de timișoreanul Călin Cojocaru a intrat  în play-out cu 25 de puncte, de pe locul 3 în Grupa B, dar a coborât un loc, pe 4, după prima etapă, în care a pierdut cu FC Brașov, fiind pe poziția a 3-a acum, la nouă puncte de locul 5, care duce la barajul de menținere, Progresul Spartac. Primele locuri în Grupa B a play-out-ului sunt ocupate de FC Brașov și Concordia Chiajna, cu 37, respectiv 35 de puncte.

Vizualizări: 1,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: