Zi plină sâmbătă pentru fotbaliștii juniori ai CSM Târgu Jiu

Sâmbătă, 22 aprilie va fi o zi plină pentru juniorii fotbaliști de la CSM Târgu Jiu. Cel mai ușor joc este al echipei de Juniori C a CSM Târgu Jiu, noua campioană a Gorjului la U15, care va juca la Bumbești-Jiu, cu CS Parângul.

Echipele de Juniori D și E, pregătite de Florin Popete, Adrian Popescu și Cătălin Trofin, vor juca, pe teren propriu, cu AS DT Pro Junior Baia de Fier, în timp ce Juniorii E, antrenați de Mario Găman și Bobi Staicu vor evolua, tot pe teren propriu, cu echipa Colegiului Mihai Viteazul din Bumbești Jiu.

Juniorii C, pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, vor să încheie fără înfrângere Campionatul Județean U15. În ultima etapă a campionatului, campionii U15 de la CSM Târgu Jiu vor juca, în deplasare, pe terenul echipei CS Parângul Bumbești Jiu. Țintesc victoria și la ultima confruntare din campionat, a  informat csmtargujiu.ro.

Singurii care nu mai au emoții în acest sezon sunt juniorii C care au câștigat deja titlul de campioană a județului Gorj dar vor să încheie sezonul neînvinși. ”Este ultima etapă și vrem să oferim șansa să joace și celor care au jucat mai puțin în acest campionat. Bineînțeles că ne dorim victoria. Vrem să încheiem fără înfrângere acest campionat”, a declarat Alin Poenaru, antrenor Juniori C CSM Târgu Jiu.

Grupele de juniori D și E CSM Târgu Jiu2, pregătite de Florin Popete, Adrian Popescu și Cătălin Trofin, vor evolua pe teren propriu cu grupele similare de la clubul AS DT Pro Junior din Baia de Fier. Antrenorul Florin Popete speră ca jucătorii săi să etaleze un fotbal de calitate în etapa din acest week-end: ”Avem două meciuri pe teren propriu, în compania unor echipe apropiate valoric de noi. În aceste două jocuri vom încerca să practicăm un joc frumos, în care jucătorii să dea tot ce au ei mai bun din punct de vedere fotbalistic”.

Meciul Juniorilor D CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu, s-a amânat. În etapa din acest weekend ar fi trebuit să joace cu CS Parângul Bumbești Jiu, dar meciul a fost amânat deoarece 9 copii din lotul CSM Târgu Jiu sunt plecați la Cupa TIMBARK, care se dispută la Râmnicu Vâlcea, unde s-au calificat după ce au câștigat, cu echipa Sc. Gim. Constantin Săvoiu, o altă competiție pe plan local.

În schimb, Juniorii E CSM Târgu Jiu vor juca, pe teren propriu, cu echipa Colegiului Mihai Viteazul din Bumbești Jiu, într-un meci în care antrenorul Mario Găman își dorește ca elevii săi să continue forma bună din acest campionat: ”Sperăm să încheiem bine această săptămână. Sperăm la o evoluție bună a copiilor noștri, să continue panta ascendentă pe care se află”.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: