Luptătorii gorjeni, la Cupa României U17 la Lupte Libere

Tinerii luptători legitimați la CSM Târgu Jiu intră la finalul acestei săptămâni în febra unei noi competiții oficiale. Sportivii antrenați de Mădălin Gorjanu vor participa la una dintre cele mai importante competiţii juvenile pe plan intern, Cupa României U17, organizată sub egida Federației Române de Lupte.

Competiţia se desfășoară începând de vineri la Buziaş iar CSM Târgu Jiu va merge la Cupa României U17 cu Octavian Mitoi, la categoria 71 Kg, şi cu Andrei Amza, la categoria 80 Kg, a informat csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu intră în competiţie, la categoria 71 de Kg, cu un sportiv, Octavian Mitoi, care poate emite pretenţii la o medalie, spune antrenorul Mădălin Gorjanu. Octavian Mitoi a debutat anul trecut la Cupa României U17 şi a fost foarte aproape de o medalie. Evoluţia sa la competiţia de anul trecut a demonstrat că sportivul gorjean are potenţial. Mădălin Gorjanu crede că sportivul său poate urca pe podium, la fel cum şi Andrei Amza, care va intra pe saltea la categoria 81 de Kg, are potenţial pentru un rezultat notabil.

Sportivii legitimaţi la secţia de lupte a CSM Târgu Jiu s-au pregătit intens în ultimele săptămâni pentru una dintre cele mai puternice competiții juvenile interne.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: