FCU Craiova a primit licența UEFA

FCU Craiova a anunțat pe contul oficial de Facebook că a primit licența pentru participarea în competițiile organizate de UEFA, în sezonul 2023- 2024. Astfel, echipa lui Adrian Mititelu poate juca în Conference League, dacă își va câștiga dreptul sportiv.

FCU Craiova a anunțat pe contul oficial de Facebook că a primit licența pentru participarea în competițiile organizate de UEFA, în sezonul viitor.

Procesul de licențiere a cluburilor care au solicitat licența pentru cupele europene s-a încheiat. FRF a informat cluburile, însă nu a publicat lista, deoarece așteaptă soluționarea eventualelor apeluri.

Pentru a ajunge să joace în Conference League, FCU Craiova trebuie să îndeplinească trei condiții: să prindă barajul din play-out, dintre locurile 7-8, să câștige, apoi să treacă și de echipa de pe locul 3 sau 4 din play-off.

FCU Craiova și FC Botoșani sunt singurele echipe care au anunțat că și-au propus să câștige play-out-ul.

Chiar dacă primele șase formații din play-out sunt despărțite doar de patru puncte, cu 5 etape rămase de disputat, lupta pentru locurile 7-8, care dau baraj preliminar pentru Europa Conference League, se anunță interesantă între 3 echipe.

E vorba despre FCU Craiova (locul 1/27 de puncte), FC Botoșani (locul 3/26 de puncte) și FC Voluntari (locul 5/23 de puncte). Din informațiile publicate vineri de GSP, care a făcut acest anunț, toate au primit licența UEFA!

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: