Handbaliștii lui Vali Popescu joacă sâmbătă contra liderului

Începe returul în Grupa 2 Speranță din Campionatul Național rezervat juniorilor 3. Echipa de juniori 3 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Vali Popescu, revine sâmbătă, 22 aprilie, pe parchetul din Sala Sporturilor, pentru duelul cu liderul CSS Medgidia.

Meciul contează pentru etapa a-6-a din Grupa 2 Speranță și va începe la ora 11.00, conform programului anunțat de csmtargujiu.ro.

Duelul de sâmbătă din prima etapă a returului din Grupa 2 Speranță se anunță unul extrem de interesant. Diferența dintre cele două echipe în clasament este de doar 1 punct. Liderul CSS Medgidia conduce seria cu 8 puncte, în timp ce echipa din Târgu Jiu este pe locul 3, cu 7 puncte. Gorjenii au pierdut la mare luptă pe terenul de la Medgidia și vor să câștige pentru a rămâne pe podium. Moralul tinerilor handbaliști de la CSM Târgu Jiu este unul foarte bun, după victoria înregistrată etapa trecută pe terenul echipei Steaua București. Vali Popescu este convins că băieții săi, care sunt pe un trend ascendent din punct de vedere al jocului prestat în campionat, pot obține victoria în meciul cu Medgidia. ”Venim după o victorie în deplasare și sper ca moralul copiilor să fie unul bun. Sper să abordăm meciul cu mult curaj. Dacă vom juca așa cum am făcut-o și în celelalte meciuri sunt convins că avem o șansă mare să ieșim victorioși din acest joc”, a spus antrenorul Vali Popescu pentru site-ul oficial înaintea acestui meci.

Vizualizări: 355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: