Handbalistele lui Andrei Enache, la prima victorie din campionatul de tineret

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret, a înregistrat duminică prima victorie din acest sezon. Echipa pregătită de Andrei Enache a câștigat, pe teren propriu, scor 37-30, meciul contra jucătoarelor de la SCM U Craiova.

La capătul unui meci pe care l-a controlatat fără probleme, formația pregătită de Andrei Enache a reușit să-și treacă în cont prima victorie din acest sezon. Meciul disputat în Sala Sporturilor s-a încheiat cu scorul de 37-30.

”Ținând cont de faptul că este prima victorie din campionat, trebuie să ne bucurăm, să o savurăm, pentru că venim după niște înfrângeri, iar lucrurile astea contează, în special pentru moralul lor”, a precizat antrenorul Andrei Enache pentru site-ul oficial.

Partida a contat pentru etapa a 6-a din Seria B a Campionatului Național de Tineret.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Ioana Procopie, Alina Ciuchiatu – Ariana Cercel 11g, Teodora Nicula 1g, Minodora Ancuța 7g, Alesia Cismașu 5g, Cristina Chirea 9g, Valentina Pînișoară 2g, Bianca Bușă 1g, Maria Antofie, Daria Iordache 1g. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: