Victorii clare pentru Juniorii C și D ai CSM Târgu Jiu

Grupele de juniori C, D și E de la CSM Târgu Jiu au avut parte de o nouă etapă la finalul acestei săptămâni. În etapa a 9-a, Juniorii C de la CSM Târgu Jiu s-au impus categoric în fața celor de la AS Kinder ML, scor 6-1, în timp ce juniorii C de la echipa a doua a CSM Târgu Jiu au pierdut, la limită, în deplasare, scor 2-3, cu CS Novaci.

Juniorii D și E CSM Târgu Jiu au jucat în etapa a 14-a cu grupele similare de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Cele două cluburi și-au împărțit victoriile. Juniorii D au câștigat la scor cu Viitorul, în timp ce Juniorii E au cedat cu greu în fața grupei similare de la Viitorul, informează clubul primăriei.

Seria partidelor din acest weekend a fost deschisă vineri, 10 noiembrie, de confruntarea juniorilor E de la CSM Târgu Jiu și ACS Viitorul Târgu Jiu. Juniorii lui Adi Popescu au pierdut confruntarea cu Viitorul. Balanța a înclinat în favoarea celor de la Vitorul pe fondul greșelilor din apărarea CSM-ului.

Ziua de sâmbătă, 11 noiembrie, a început cu o altă confruntare între CSM Târgu și ACS Viitorul Târgu Jiu. De această dată s-au întâlnit juniorii D de la cele două cluburi. Jucătorii pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu s-au impus fără probleme în această confruntare. Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Gabriel Ilinca 3g, Dvid Bucă 2g, Radu Teodorescu 1g, Andrei Pop 1g, Radu Lumezeanu 1g, Cristian Hodoiu 1g.

Tot sâmbătă cele două echipe de juniori C ale CSM Târgu Jiu au încheiat turul de campionat în deplasare. Grupa de 2009, pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, s-a impus fără probleme, la Rovinari, scor 6-1, în fața echipei Kinder ML. Jucătorii CSM Târgu Jiu au dominat categoric prima parte a meciului, în care au marcat de 4 ori, dar și-au creat și alte oportunități de a marca. În repriza secundă, pe fondul schimbărilor din tabăra CSM, cei de la Kinder au echilibrat meciul, dar fără să pună prea mari probleme echipei lui Alin Poenaru, care a închis meciul la 6-1.

Și echipa lui Florin Popete și Cătălin Trofin, grupa de 2010, a evoluat la finalul turului tot în deplasare, la Novaci, cu CS Novaci. CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, scor 2-3, confruntarea cu CS Novaci, după ce la pauză a fost 1-1.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: