ACS Viitorul Târgu Jiu, fără punct de pe terenul celor de la Metaloglobus

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut ultimul meci disputat în weekend, scor 1-2 cu Metaloglobus. În etapa cu numărul 13. Formația lui Călin Cojocaru a condus dar a fost egalată înainte de pauză, în minutul 3 al prelungirilor, și învinsă apoi în repriza a doua.

Camerunezul Aziz Njifakue a deschis scorul dar Metaloglobus a marcat golul victoriei în ultimul sfert de oră. În minutul 26 a deschis scorul jucătorul camerunez dar formația oaspete a fost egalată în minutul 45+3, când a punctat pentru Metaloglobus Dragoș Huiban care a executat penalty-ul dictat la faultul în careu al fostului jucător de la CS Dinamo, Savu.

Finalul nu a fost lipsit de emoții pentru oaspeți care au luat un gol în minutul 77 și au pierdut. Gazdele au marcat pentru 2-1 și au obținut cele trei puncte prin alt fotbalist cu experiență în Liga 2, Georgian Honciu.

Pe final de meci Aziz Njifakue a simulat, cerând un penalty, și a primit al doilea galben asigurându-și un liber de la următorul meci, după ce a fost eliminat. Acolatse și-a luat și el liber la acest joc pentru a rezolva o problemă personală.

Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: