Gorj: Toate actele din primărie, închise cu lacătul. Cheia este la fostul primar!

Fostul primar din comuna gorjeană Plopșoru pare să nu fie împăcat cu ideea că a pierdut alegerile în iunie, după mulți ani petrecuți în fruntea localității. Noul edil a fost învestit în funcție, însă nu are acces la niciun document din primărie, asta pentru că fostul primar a avut grijă să le închidă într-un birou, dar și în dulapurile de pe holul primăriei, pe care a pus lacăte.


Grigorie Petre, cel care a condus până acum comuna Plopșoru, a plecat de la primărie cu cheile și nu a predat nimic noului primar.


"Domnul primar care a condus comuna Plopșoru până acum nu vrea să îmi predea actele  primăriei. Nu am acces la niciun document, pentru că le-a închis pe toate într-un birou unde doar dumnealui avea acces, dar și în rafturile de pe holurile primăriei și a pus lacăte pe ele. Efectiv toate actele sunt închise cu cheia. Nimeni din primărie nu are acces sau cheie. Domnul Grigorie Petre a venit marți pe la primărie și mi-a spus că o să îmi predea actele în decursul unui an, că sunt foarte multe", a spus Ștefan Petre Șoșoi, primarul din comuna Plopșoru.


Noul primar vrea cât mai repede să-și facă o idee cu privire la situația financiară a primăriei. "Vreau să văd și eu care este situația financiară a primăriei, ce contracte sunt semnate, ce urmează să fie semnate, dacă sunt proiecte in derulare. Mă interesează dacă sunt datorii și tot ce ține de buna desfășurare a lucrurilor. Luni voi da dispoziție și în prezența unei comisii o să spargem lacătele și o să deschid biroul. Este vorba de actele primăriei, nu de ale domnului care a condus până acum primăria. Eu nu vreau să pierd timpul degeaba. Am promis clar că am de gând să fac în patru ani ce nu au făcut alții în douăzeci și o să mă țin de cuvânt", a declarat primarul din comuna Plopșoru.

Vizualizări: 9,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: