Tartine cu ciuperci şi cârnaţi
Pentru o gustare rapidă puteţi prepara tartine calde în doar 10 minute. Este o gustare perfectă şi destul de uşor de realizat, iar ingredientele se găsesc uşor în bucătărie.
Tartinele cu ciuperci şi cârnaţi sunt gustări delicioase şi se pot prepara cu brânză moale. Acestea vor decora orice masă putând fi servite în orice moment al zilei sau pe post de gustare, între prânz și cină.
Ingrediente necesare:
200 g ciuperci
150 g cârnați
1 ceapă
50 g cașcaval
1 cartof
1 ou
1 pâine feliată
sare, piper
Mod de preparare: Pentru început fierbem ciupercile şi apoi tăiem cârnații și ceapa cubulețe. Cartoful și cașcavalul le dăm prin răzătoare. Amestecăm foarte bine aceste ingrediente, adăugăm 1 ou și condimentăm cu sare și piper.
Pe fiecare felie de pâine adăugăm uniform o lingură din umplutura obținută.
Într-o tigaie cu ulei încins, așezăm feliile de pâine cu umplutura în jos. Prăjim timp de 5-6 minute, apoi le arănjăm pe un platou. Se serversc calde sau reci alături de cei dragi.