Două angajări la o primărie din Gorj

Primăria Runcu din județul Gorj a scos la concurs două posturi, unul de polițist local, celălalt de muncitor necalificat.

Candidații la postul de polițist local nu au nevoie de vechime, dar trebuie să îndeplinească mai multe cerințe: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat ; să aibă o condiție fizică adecvată functiei specifice care va fi atestată prin proba sportivă eliminatorie, competentele ce vor fi testate sunt: rezistență 1000 m barbati, 800 m femei, viteză 50 m si flexie abdominală; aviz medical cu menţiunea APT pentru funcţia de execuţie de poliţist local, obţinut în urma examenului medical de medicina muncii;  aviz psihologic obtinut in vederea angajarii din care sa reiese faptul ca este apt psihologic pentru postul de politist local; permis de conducere categoria B. Avizele sunt necesare la angajarea în funcţia contractuală, condiţia fiind eliminatorie.

Înscrierea la concurs se poate face până pe 7 noiembrie. Proba sportivă va avea loc pe 18 noiembrie, iar proba scrisă două zile mai târziu.

Pentru postul de muncitor necalificat sunt suficiente studii gimnaziale finalizate cu foaie matricola, certificat/ adeverinta de absolvire. Concursul va fi pe 19 noiembrie - proba scrisă și 21 noiembrie - interviul. (A.M.)

Vizualizări: 1,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: