Ascultă ordinele primarului doar dacă vin pe facebook

O stație de autobuz din Târgu Jiu a fost spălată ieri chiar de directorul Transloc, firma de transport public din municipiu, care aparține primăriei. Gestul a fost făcut după ce primarul Romanescu a făcut un live pe facebook, în care s-a plâns că a cerut de o lună să fie spălate stațiile și nu s-a întâmplat nimic. Se pare că ordinele transmise în public sunt mai eficiente, pentru că în doar câteva ore directorul Transloc a pus mâna pe cârpă.

Noul șef al societății de transport public din Târgu Jiu, Claudiu Dehelean, a fost luat la ture de primarul Marcel Romanescu. Nu (doar) direct, ci pe pagina de socializare, unde Romanescu i-a reproșat că, deși i-a cerut de o lună să curețe stațiile de autobuz, a fost ignorat. Surpriză, câteva ore mai târziu, însuși directorul a pus mâna pe cârpă și a spălat geamurile de la o stație, alături de consilierul său personal, Adrian Mihuțoiu.

S-au lăsat filmați, imaginile au apărut în spațiul public, așa că nu este clar dacă au executat ordinul primit public sau doar au luat în râs primarul. Probabil că o să ne lămurim în curând.

Cert este că, înainte de a se lumina, Romanescu s-a apucat să filmeze geamurile murdare: “Ceea ce spun astăzi este un mesaj către directorii societății Transloc. Domnilor directori, aveți de o lună de zile o sarcină, să curățiți aceste geamuri de la stațiile de troleu din municipiul Târgu Jiu. E o lună de când în ședința operativă ați primit acest mesaj, această dispoziție din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Am rugămintea să găsiți aceste soluții și, într-o perioadă cât mai scurtă de timp, din respect pentru autoritatea publică locală care vă alocă în fiecare lună subvenția, dar și pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu, să încercați să rezolvați această problemă”.

“Sper ca luni, când ne vom revedea la operativă, stațiile de călători să arate în mod civilizat”, a adăugat Romanescu. “Domnilor directori, sper că ați înțeles”, a mai zis primarul, ușor amenințător.

Ei bine, nici nu s-a luminat de ziuă, că deja directorul Transloc și consilierul lui se lăsau filmați în timp spălau geamurile de la o stație. Asta după ce o lună au ignorat cererea primarului. Rămâne de văzut cine va spăla și celelalte câteva zeci de stații.

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: