Administrația Romanescu nu-l place pe directorul Transloc

Managerul selectat de o firmă de recrutare pentru firma de transport a Primăriei Târgu Jiu - SC Transloc SA - nu pare a fi pe placul primarului și al echipei sale.

Primarul Marcel Romanescu l-a atacat public la începutul săptămânii, acuzând faptul că a cerut acum o lună conducerii Transloc să rezolve problema curățeniei în stațiile de autobuz. După doar câteva ore, directorul Claudiu Dehelean s-a filmat spălând geamurile unei stații, alături de consilierul lui personal. La prima vedere părea a fi un răspuns “la mișto”, după atacul primarului, dar surse din societate ne-au spus că directorul a vrut să dea un exemplu personal subalternilor săi.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, nu a gustat gestul lui Dehelean, declarând la TV Sud că acesta arată doar nepuțința acestuia de a conduce o societate cu peste o sută de salariați.

“Sper ca luni, când ne vom revedea la operativă, stațiile de călători să arate în mod civilizat. Domnilor directori, sper că ați înțeles”, a transmis acum câteva zile primarul Marcel Romanescu. Răspunsul îl vom afla probabil luni. (A.M.)

Vizualizări: 1,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: