Gilortul Cărbunești vrea să încheie anul cu o victorie

Gilortul Cărbunești are programat vineri după-amiază ultimul meci oficial din 2023. Gorjenii vor juca cu Voința Lupac, pe Stadionul Cristinel Răducan, cu începere de la ora 14:00.

Echipa pregătită de Mario Găman și Boby Staicu vine după un eșec la scor de neprezentare, 0-3 cu Jiul, la Petroșani. Voința Lupac sosește în Oltenia după o serie de 4 victorii, cu Viitorul Șimian, CSO Turceni, Jiul Petroșani și FCU Craiova 2. Forma bună a cărășenilor s-a materializat și într-un golaveraj foarte bun reușit în ultimele 4 întâlniri, 14-4. Dar aceste statistici nu par să îi sperie pe gorjeni: „Băieții noștri vor să stopeze seria bună a bănățenilor, dar pentru aceasta trebuie să facă un joc aproape perfect pe un teren care nu va fi foarte prietenos cu jucătorii, din cauza zăpezii și ploii căzute marți la Cărbunești”.

Voința Lupac este o formație solidă, cu jucători experimentați, care tratează cu atenție fazele fixe și care încearcă să obțină maximum din ocaziile create.

Fiind o zi liberă și ultima partidă disputată pe teren propriu în acest an, Gilortul mizează pe un număr important de susținători care pot să fie un sprijin important pentru obținerea unui succes ce ar îndepărta echipa de zona periculoasă a clasamentului.

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: