ACS Viitorul Târgu Jiu nu și-a plătit jucătorii și îi pierde liberi de contract!

Continuă aceleași probleme care apar an de an la ACS Viitorul Târgu Jiu. Echipa care joacă acum la Severin, și se antrenează printr-un sat din Gorj, nu și-a mai plătit de mai mult timp jucătorii iar doi dintre ei au fost declarați liberi de contract conform ultimelor decizii ale comisiilor federale.

A devenit deja o practică la ACS Viitorul ca jucătorii să ajungă la comisiile FRF sau să acționeze clubul în instanță. Aflat în insolvență, ACS Viitorul nu ar avea voie să acumuleze datorii curente pentru că ar risca falimentul dar, se pare că, la clubul intrat în insolvență de doi, ani orice este posibil. Pentru că de la intrarea în insolvență au fost zeci de jucători care au plecat de la echipă pentru același motiv, neplata salariilor, o echipă întreagă, respectiv 18 jucători, părăsind gruparea vara trecută. Majoritatea acestora s-au adresat instanțelor de la Târgu Jiu să își recupereze banii prin litigii de muncă, fiind zeci de cazuri pe rolul instanțelor de la Târgu Jiu, și, mai nou, la Curtea de Apel Craiova, de jucători ai ACS Viitorul care își cer drepturile salariale neplătite de ani de zile. Cel mai probabil și cei care evoluează acum vor avea aceeași soartă, poate și din acest motiv, fiind aduși în ultimul timp numeroși jucători străini care nu știu exact situația acestui club și care nu cunosc procedura de insolvență și nu cer falimentul clubului cum o fac românii.

Liga2.ro a anunțat că încă doi jucători, Marian Dănescu și Sebastian Chelariu, au câștigat litigiile cu ACS Viitorul Târgu Jiu  și au devenit liberi de contract.

Practic jucătorii nu au nici o altă șansă să-și ceară drepturile cuvenite pentru că nu mai sunt susținuți din interior precum o făceau Flavius Stoican sau Florin Stângă, cei care au ținut grupul unit atunci când au antrenat. Cu actualul antrenor jucătorii nu au mai intrat în grevă după ce o parte dintre aceștia au fost excluși din lot atunci când și-au cerut drepturile.

Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: