Decizie drastică a lui Petev în privinţa lui Jovan Markovic!

Tehnicianul bulgar care a preluat recent Universitatea Craiova este decis să nu facă niciun fel de compromis în privinţa pregătirii şi le-a explicat din start acest lucru elevilor săi. Unul dintre cei vizaţi de primele măsuri ale lui Ivaylo Petev este atacantul Jovan Markovic, acesta primind un ultimatum în privinţa kilogramelor în plus.

Mare iubitor de fast-food şi dulciuri, Markovic nu se omoară cu firea nici la antrenamente, bazându-se aproape exclusiv pe talentul său indubitabil. Nici colegii săi, Andrei Ivan şi Elvir Koljic, nu sunt mult mai prejos, primul invocând des accidentări când vine vorba de zilele cu antrenamente tari, solicitante, iar Koljic s-a „molipsit” şi el de la colegii săi în ultimii ani în ceea ce priveşte „fentarea” pregătirii, de aici şi forma sa slabă din ultimul an.

„Ivaylo Petev l-a anunţat pe Jovan Markovic că nu-l va mai utiliza dacă nu ajunge la greutatea optimă pentru fizicul său. Vârful de 22 de ani are termen până la anul să piardă kilogramele în plus, iar până atunci va primi şanse de a juca direct în funcţie de eforturile pe care le va face pentru a elimina ţesutul adipos. Astfel, dacă se constată că Markovic începe să scape de kilogramele suplimentare, el va avea parte de tot mai multe minute în campionat”, scrie ProSport.

Bulgarul l-a trimis pe teren pe atacantul oltean în prima repriză a partidei de la Galaţi, după ce Elvir Koljic s-a accidentat, iar „Marko” a oferit assist-ul pentru Mitriţă la golul egalizator. Mai mult, pe final de meci, vârful oltenilor a fost zărit sprintând spre propriul careu, unde a făcut o alunecare, o premieră care i-a uimit şi pe cei din staff-ul Universităţii Craiova.

Markovic este unul dintre golgheterii Universităţii Craiova, la egaitate cu Alex Mitriţă cu 5 goluri marcate în acest sezon, 4 în campionat şi unul în Cupa României.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: