Grupele de copii și juniori de la CSM Târgu Jiu au intrat în vacanță

La finalul săptămânii trecute s-au disputat ultimele meciuri din acest an ale juniorilor de la CSM Târgu Jiu. Fotbaliștii juniori ai clubului au intrat în vacanță urmând să revină la pregătire anul viitor.

La finalul săptămânii trecute s-au disputat ultimele meciuri din acest an.  Echipa pregătită de Alin Poenaru și Florin Popete s-a deplasat la Șimian, pentru etapa a 4-a din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. Terenul de la Cerneți a fost impracticabil și meciul juniorilor U19 nu s-a mai disputat. În acest caz se așteaptă o decizie a comisiilor de la FRF, dar cel mai probabil meciul va fi reprogramat.

Juniorii lui Sorin Vintilescu au găsit în schimb un teren ceva mai bun pe stadionul Severnav, dar nu au prins o zi tocmai bună din punct de vedere fotbalistic. Juniorii U17 ai CSM Târgu Jiu au cedat, scor 1-4, în fața celor de la Luceafărul Drobeta Turnu Severin, a informat clubul primăriei. Fotbaliștii lui Vintilescu au încheiat anul pe locul 5 în play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. Golul gorjenilor a fost marcat de Fabian Oiță.

Și juniorii D CSM Târgu Jiu au jucat în deplasare la finalul săptămânii trecute. „Într-o partidă restantă din etapa a 12-a, echipa a doua de juniori D a clubului nostru a încheiat anul cu o victorie. Băieții pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu s-au impus, la limită, în fața gazdelor de la Minerul Motru. Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Denis Rîcu 2g și Ianis Fîciu 1g”, a transmis clubul pe site-ul oficial.

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: