Tragedie în fotbal. Un jucător de doar 25 de ani a murit!

O tragedie a avut loc în fotbalul din Germania.  Atacantul echipei Regensburg, Agyemang Diawusie, a decedat la doar 25 de ani, cauzele decesului fiind anunțate ca fiind „naturale”.

Vârful ar fi murit „din cauze naturale” dar,  deocamdată, nu se știe cum s-a produs exact decesul fulgerător al atacantului care evolua în al treilea eșalon din Bundesliga.

Cotat la 600 de mii de euro în 2018, potrivit Transfermarkt, atacantul s-a stins fulgerător din viață ”din cauze naturale”, conform presei din Germania, însă cauza oficială a morții lui Agyemang Diawusie nu a fost încă dată publicității.

Germanii sunt șocați de această dispariție prematură a celui care a făcut junioratul și la Leipzig. „Familia noastră este cu gândul la familia, prietenii apropiați și cei care l-au cunoscut pe Agyemang”, au scris cei de la Regensburg, într-un comunicat. „Cum situația este una teribilă, cerem ca intimitatea familiei sale să fie respectată”, a completat clubul din al treilea eșalon al fotbalului german.

Născut la Berlin, vârful a jucat în naționala U19 a Germaniei. Agyemang Diawusie a ajuns la Regensburg în vara acestui an și a prins 16 meciuri pentru clubul bavarez, care în sezonul precedent a retrogradat din Zweite Bundesliga.

Ultimul meci oficial al vârfului a fost cel cu TSV 1860 Munchen, de pe 4 noiembrie. Atunci, Diawusie a jucat 38 de minute, iar echipa sa, Regensburg, s-a impus la limită, scor 1-0.

Vizualizări: 1,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: