A luptat accidentat pentru a încheia anul cu o medalie!

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu a încheiat anul în forță, cu două medalii la două dintre cele mai importante competiții naționale de lupte. Trecând peste o accidentare care l-a afectat, sportivul cu dublă legitimare la CS Pandurii și CSM Târgu Jiu, s-a ambiționat să urce pe podium la Campionatele Naționale.

Alexandru Beșliu a precizat că obiectivul său cel mai important era să ajungă pe podium, știut fiind că întrecerea de seniori la lupte este una foarte puternică. „Obiectivul acestui ultim campionat din an, cel mai important, era să urc pe podium. Competiția a fost puternică la toate categoriile de vârstă, iar cei mai buni luptători din țară și-au dorit să se claseze în primii trei pentru a fi luați in vizor de cei din federație ca urmare a selectării sportivilor pentru lotul național de seniori din următorul an, dar și pentru competițiile internaționale”, a dezvăluit Alex Beșliu pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu, precizând că a concurat fiind și accidentat la ultimele meciuri ale anului: „Nu mi-a fost deloc ușor să obțin o medalie la acest campionat. Am trecut destul de greu peste accidentări și am încercat din toate puterile să rămân în competiție pentru a lupta până la capăt și pentru a obține unul din cele trei locuri pe podium. Pot spune că a fost una dintre cele mai muncite medalii ale mele, iar această medalie înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece mi-am demonstrat mie că și în condiții destul de minime de antrenament, după accidentare, pot face față celor mai buni și chiar să mă alătur lor pe podium. Sunt fericit și le mulțumesc tuturor celor ce îmi sunt alături. Mulțumesc pe această cale cluburilor sportive care mă ajută să rămân aproape de acest sport și să merg spre marea performață”.

Alexandru Beșliu este sprijinit de CS Pandurii, clubul la care s-a format, dar și de CSM Târgu Jiu, fiind pregătit de antrenorii Ștefan Tănase și Mădălin Gorjanu.

Galerie foto



Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: