Universitatea Craiova arată bine cu noul antrenor

Universitatea Craiova s-a impus împotriva Oțelului Galați, în deplasare, scor 3-1 și jocul echipei este în creștere. Ivaylo Petev a ajuns la două victorii din tot atâtea meciuri în Bănie, după succesul obținut la debut cu Dinamo, 1-0.

Florin Prunea este impresionat de noua față a echipei din bănie, sub comanda antrenorului bulgar Ivaylo Petev și e convins că pentru olteni urmează un reviriment în lupta la titlu.

„Pentru mine Universitatea Craiova, ce arată cu noul antrenor, mi se pare că în ultimele două săptămâni au valorificat cel mai bine. Am fazut o a doua repriză cum nu am mai văzut de mult (n.r. la meciul de la Galați). M-a impresionat Crețu, Mitriță. Efortul pe care l-a făcut Crețu la meciul de la Galați, fantastic.

Nu pot să nu remarc și jocul lui Nicușor Bancu, care, din punctul meu de vedere, a fost nedreptățit, ne-am mai luat de el. A făcut un joc fantastic, două pase de gol, a fost acolo. Craiova mi se pare că e echipa care a intrat într-o nouă eră în momentul de față, în era Petev. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost coleg de echipă la Litex Lovech, am jucat cu el acolo, juca bandă stângă, un băiat serios, un jucător de bandă, stângaci pur sânge, foarte serios.

Ca antrenor îl văd cum se manifestă. Îi văd pe jucătorii Craiovei cu zâmbetul pe buze, înseamnă că în vestiar este o atmosferă foarte bună. Înseamnă că este o alegere foarte bună. Repet, Craiova cred că a intrat într-o nouă eră și vine din spate foarte tare. Meciul cu CFR este un meci fierbinte, din etapa viitoare”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

În acest moment, Universitatea Craiova se află pe locul patru în Liga 1, cu 29 de puncte, la opt puncte în urma liderului FCSB.

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: