Directorul clubului Pandurii îl somează pe primarul Marcel Romanescu să respecte legea

Directorul Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu îi cere primarului Marcel Romanescu să respecte legislația în vigoare dar și protocoalele semnate de primărie cu clubul de la care a luat cea mai mare parte a patrimoniului din incinta Complexului Sportiv Municipal. Mihai Prunariu are și alte nemulțumiri legate de neplata de către primărie a mesei pentru sportivii clubului.

Mihai Prunariu îi solicită primarului Marcel Romanescu să fie predat către CS Pandurii patrimoniul de la Stadionul Municipal. 

Mai exact, CS Pandurii Târgu Jiu a cedat, prin protocoalele semnate cu Primăria Târgu Jiu, o parte din spațiile clubului de la Hotel Sport, hotel care găzduiește sediul clubului, pe perioada construcției stadionului. Între timp, primăria a preluat de la CNI stadionul și chiar și-a relocat acolo numeroase direcții din subordine dar de sportivi clubului Pandurii pare că a uitat pentru că nu le-a mai dat înapoi spațiile pe care le foloseau anterior demolării stadionului vechi dar nu le-a mai achitat nici masa, conform protocoalelor semnate. 

Acum, directorul CS Pandurii, s-a adresat public primarului Romanescu, somându-l să respecte legea dar și protocoalele semnate: „Domnule primar, Marcel Romanescu...lăsând la o parte antipatia față de mine, vă rog, vă somez și vă atenționez să respectați legislația, hotărârile de guvern și protocoalele pe care primăria le are cu clubul CS Pandurii Târgu Jiu, clubul cu cele mai mari performanțe din istoria orașului și județului. 

Când plătiți facturile restante, ca urmare a faptului că sportivii clubului Pandurii  mănâncă în urma unui protocol legal?

Când predați patrimoniul de care a fost privat clubul, ca urmare a demolării stadionului?

Când o să puneți în aplicare hotărârea de guvern nr. 969/2015?

Când o să mutați gardul aferent ștrandului, care se află pe patrimoniul ANS și în administrarea CS Pandurii?

Când o să refaceți parcarea hotelului Sport, conform actelor cadastrale?

Când o să respectați protocolul 38603/16.09.2015 aprobat prin hotărârea Consiliului Local Târgu Jiu și prin Hotărârea de Guvern nr.969/2015?”

Acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care directorul Mihai Prunariu a cerut un răspuns de-a lungul timpului dar a primit doar un răspuns parțial la o singură adresă transmisă Primăriei Târgu Jiu. 

„Mă văd nevoit în consecință să sesizez instituțiile statului.

Nu asta îmi doresc, dar sunt nevoit...nu sunt complice cu cei care nu vor să respecte legea”, a încheiat Prunariu sesizarea sa publică adresată primarului Romanescu.

Deși stadionul din Târgu Jiu a fost finalizat în 2017 și preluat de primăria Târgu Jiu în 2019, iar de atunci Primăria și-a mutat în incintă mai multe direcții și angajați, Clubul Sportiv Pandurii nu și-a putut desfășura acolo activitatea obișnuită pentru că nu a putut deschide hotelul. 

Și totuși, în tot acest timp, din 2019 până în prezent, sau mai bine zis din 2015, de când a început construcția noului stadion, sportivii de la CS Pandurii nu au oprit performanțele și au continuat să se pregătească și să aducă medalii pentru club și pentru orașul Târgu Jiu. 

Vizualizări: 2,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: