Fotbalist plecat de la Târgu Jiu, dorit în Franța

Este numit de presă ”Cel mai bun atacant român” în acest moment deși este al doilea marcator din liga 1. Daniel Paraschiv plecat de la ACS Viitorul Târgu Jiu și a ajuns la FC Hermannstadt iar acum este dorit în Franța, la Bordeaux.

Daniel Paraschiv a avut prestații apreciate în acest sezon din Liga 1, la Hermannstadt, sub conducerea lui Marius Măldărășanu. Fotbalistul a marcat de nouă ori în cele 21 de partide în care a evoluat, astfel că a atras atenția echipelor din Liga 1, dar și a celor din străinătate.

Atacantul plecat de la ACS Viitorul Târgu Jiu și ajuns acum la FC Hermannstadt este pe locul doi în clasamentul golgheterilor din campionat, în spatele lui Andrea Compagno.

Agentul fotbalistului, Sergiu Bodea, a dezvăluit că atacantul poate face pasul în fotbalul din străinătate.Acesta a mărturisit că Daniel Paraschiv este dorit de formații din Spania și Franța, însă, deocamdată, favorită pentru semnătura fotbalistului este Bordeaux, echipă ce evoluează în al doilea eșalon din Franța. ”Noi avem discuții clare pentru el în Spania și în Franța. Cel mai aproape ar fi de Franța. Au fost să îl vadă. Acum urmează să vină o ofertă oficială”, a declarat Sergiu Bodea, conform sport.ro.

Cota de piață a lui Daniel Paraschiv, potrivit Transfermarkt, este de  800 de mii de euro.

Vizualizări: 893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: