CSM Târgu Jiu s-a calificat în turul 2 al Cupei României

Peste 1000 de spectatori au luat cu asalt Sala Sporturilor duminică seară pentru a susține echipa locală de handbal feminin. CSM Târgu Jiu a reușit să se impună în fața jucătoarelor de la Universitatea Craiova și merge în turul 2 al Cupei României.

CSM Târgu Jiu s-a calificat în turul 2 din Cupa României, după ce a trecut de SCM U Craiova, scor 36-31, la pauză 15-14. Suporterii formației gorjene au luat cu asalt Sala Sporturilor la primul meci din 2023 al echipei pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache. Cei care s-au aflat în sală au avut parte de un nou spectacol handbalistic, la care au contribuit din plin cele două formaţii. A fost o partidă cu goluri multe, spectaculoase, cu un portar în zi mare, Ekaterina Dzukeva, care cu cele 15 parade din meci, a contribuit decisiv la calificarea echipei, dar şi cu un atac în mare formă, cu Ira Zinatullina, cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu, cu 7 goluri, la

cea mai bună prestaţie a ei din acest sezon.  

Toate jucătoarele trimise în teren de staff-ul tehnic s-au achitat cu brio de sarcinile din teren. Vestea bună este că a revenit pe parchet şi Katarina Pavlovic, chiar dacă interul croat nu a avut mari realizări în acest meci. 

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: