Kresimir Basic a readus optimismul la CSM Târgu Jiu

Baschetbaliştii echipei din Târgu Jiu nu au prea mult timp la dispoziţie să se bucure de prima victorie a sezonului. CSM Târgu Jiu joacă după doar trei zile, în deplasare, la CSM Târgu Mureş.

Partida, care contează pentru etapa a-14-a din Conferința A din Liga Națională de Baschet Masculin, este televizată de DigiSport 3 şi va începe la ora 17.00. ”Mergem la Târgu Mureș cu gândul de a câștiga. Mureșul este o echipă care trebuie respectată. O vom analiza în această perioadă rămasă până la meci și vom încerca să o studiem cât mai bine. Vom merge acolo încercând să câștigăm meciul”, a declarat Kresimir Basic la conferința de presă premergătoare partidei de la Târgu Mureș.

Elevii lui Kresimir Basic, aflați acum pe locul 9 în clasament, se vor confrunta cu CSM Târgu Mureș, locul 7 în Conferința A, una dintre contracandidatele la retrogradare.

Mureșenii au 4 victorii la activ, în timp ce gorjenii au înregistrat un singur succes până în acest moment. Jucătorii târgujieni au însă un moral bun după victoria cu Miercurea Ciuc, iar echipa pregătită acum de croatul Kresimir Basic țintește prima victorie în deplasare.

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: