Rezervări pe bandă rulantă la Rânca, de Crăciun

Se fac rezervări pe bandă rulantă pentru sărbătorile de iarnă, în stațiunea Rânca. Mulți cabanieri și-au fidelizat clienții și nu au umblat prea mult la prețuri. În medie, un pachet de patru nopți la munte, de Crăciun, costă o mie de lei de persoană. 

Una dintre pensiunile din centrul stațiunii promite petrecere mare de Crăciun, cu muzică live, mâncare tradițională și curcani la proțap, la baza pârtiei.


“Am fidelizat o parte din turiști. Am rezervat unor familii care au venit din țară sau români din Anglia sau Germania. 90% sunt rezervările făcute de Crăciun. Avem muzică bună, preț foarte bun, doctorul Ștefan Popescu, aperitiv tradițional, sarmale, piftii, carne de la garniță și curcani la proțap, un joc mare de artificii și vinuri, cozonac. Față de anii trecuți, am pus doar 50 de lei. Acum e 1100 de lei de persoană”, a spus Constantin Pănescu, liderul Asociației Concesionarilor din Rânca.

Rânca își așteaptă turiștii și de Crăciun cu aceleași lipsuri. Nu toate străzile laterale sunt asfaltate, lipsesc în continuare băncile sau coșurile de gunoi și marea problemă, cea a locurilor de parcare, încă nu și-a găsit nici aceasta rezolvare. 

Două primării administrează stațiunea montană, însă investițiile lipsesc din ambele părți.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: