Expertiză în procesul Ciurel vs. CE Oltenia

Tribunalul Gorj va analiza oportunitatea efectuării unei expertize pentru a stabili la câți bani are dreptul Laurențiu Ciurel, pentru perioada în care i-a fost încetat contractul de muncă la Complexul Energetic Oltenia, din cauza unui dosar penal. Ciurel a fost achitat definitiv în dosarul contractelor de consultanță juridică ale fostului Complex Energetic Rovinari cu Casa de avocatură “Șova și asociații”, după opt ani de anchetă și judecată. Opt ani pentru care va trebui plătit acum de compania energetică.

Ciurel a cerut, prin avocatul său, proba cu expertiza în specialitatea contabilitate, depunând la dosar propuneri de obiective pentru expertiză. “Totodată solicită emiterea unei adrese către pârâtă pentru a se solicita să comunice extras din CCM cu privire la drepturile şi beneficiile angajaţilor pe perioada în litigiu, respectiv 04.03.2016-18.01.2024”, se arată în documentul de la Tribunalul Gorj.

Complexul Energetic Oltenia s-a opus cererii privind efectuarea unei expertize, considerând că este suficientă analizarea contractului de muncă dintre părți.

Instanța a amânat o decizie cu privire la acestă solicitare. “Va proroga discutarea probei cu expertiza în specialitatea contabilitate solicitată de reclamant, după administrarea probei cu înscrisuri. În vederea administrării probatoriului, va amâna judecarea cauzei”, a stabilit instanța în vară, următorul termen de judecată fiind pe 9 octombrie.

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: