L-au prins polițiștii cu pantalonii în vine

Un gorjean din comuna Țânțăreni a fost trimis în judecată, zilele trecute, pentru violare de domiciliu și tentativă de viol. Polițistul din comună a ajuns la locul faptei chiar când agresorul își lăsase pantalonii în vine.

Individul a mers peste o vecină și susține că a tras cu urechea și ar fi auzit cum aceasta îl bârfea, susținând că miroase a animale. S-ar fi enervat, i-a spart ușa și a intrat peste ea. Chiar când o lovea și încerca să o violeze, femeia a fost sunată de fiul ei. Agresorul a luat telefonul și l-a băgat în buzunar, fără să își dea seama că a răspuns. Speriat de ceea ce auzea, fiul victimei a sunat la 112, iar polițistul a ajuns la locul faptei în mai puțin de zece minute. Fapta s-a petrecut în luna iulie a acestui an.

“Pe camera body worm cam a agentului şef principal de poliţie se observă că aceştia au ajuns la imobil la orele 16:33, au găsit poarta metalică de acces pietonal închisă şi asigurată pe interior cu lacăt, iar porţile metalice duble legate cu lanţ metalic. După ce au desfăcut lanţul, lucrătorii de poliţie au pătruns în curtea imobilului şi s-au deplasat în partea din spate a locuinţei, unde au găsit geamurile sparte de la uşa de acces. Agentul şef principal de poliţie, care avea bastonul telescopic în mână, a lovit cu acesta tocul de la uşă după care a pătruns în sala locuinţei din care se face accesul în camera persoanei vătămate. Inculpatul a fost surprins dezbrăcat din brâu în sus şi cu chilotul în zona gleznelor, peste persoana vătămată care avea cămaşa de noapte ridicată deasupra zonei intime”, se arată în documentul de la Judecătoria Târgu Cărbunești.

Înainte de a fi încătușat și condus la autospeciala de poliţie, individul a recunoscut că el a spart geamurile şi a lovit-o pe femeie deoarece „Făcu figuri”. Bărbatul a fost trimis în judecată pe 27 septembrie, în stare de arest.

Vizualizări: 1,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: