Dăianu a spus adevărul, Romanescu a mințit. Parcul Lido, inaugurat electoral pentru o zi, nu este finalizat - REACȚIE

Parcul de 1, 1 milioane de lei de la LIDO nu este gata, a confirmat pentru Pandurul un angajat al firmei care a executat lucrările Oltenia Garden SRL. Firul evenimentelor este următorul: Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a anunțat pe paginile de socializare că pe 1 iunie va fi inaugurat Parcul de la Lido. 

Pe 1 iunie el a publicat mai multe fotografii din parcul cu pricina, unde au fost mai mulți copii.


Ulterior, pe adresa redacției au venit fotografii și filmări din parcul Lido care arăta că suprafața de joc se dezintegrează la o zi de la inaugurarea anunțată de primar. informația a fost verificată la fața locului de jurnaliștii Pandurul, deși părea imposibil să fie adevărat: ca un parc inaugurat înainte cu o zi să intre deja în reabilitare. S-a confirmat!

Ca noi au procedat și alți colegi din presă, care au mers la fața locului să-și ia propriile informații. 

A ieșit public directorul Edilitara, Adrian Dăianu, pentru a spune că lucrările nu au fost executate de compania primăriei, așa cum a publicat Pandurul, dintr-o eroare de documentare. Informația fost corectată de către ziar. Executatul lucrării este Oltenia Garden SRL din Craiova, o firmă de la care Edilitara cumpără des. 

Tot atunci, Dăianu a spus că parcul nu este gata, el nu a fost inaugurat și că au lăsat copiii să intre în parc pentru că era 1 iunie. 

“Ei cunosc faptul că o altă firmă s-a ocupat de locul de joacă și și-a asumat să lase copiii, de 1 Iunie, să între în spațiul respectiv, urmând să intervină la începutul săptămânii pentru remediere și turnarea ultimului strat de material“, a scris Dăianu.

Pe lângă copiii care au intrat de 1 iunie, în parc mai era și primarul Romanescu.


Informația că parcul nu este finalizat și că Romanescu a anunțat o inaugurare inexistentă a fost confirmată de Cristi Hoancă, cel care a gestionat șantierul de la Târgu Jiu î din parcul Lido, împreună cu șeful său Marian Balica. Hoancă a declarat pentru Pandurul că mai durează o săptămână până parcul va fi finalizat deoarece mai sunt remedieri de făcut. Nu este finalizat și nici recepționat!

Parcul a fost inaugurat electoral de către primăria Târgu Jiu, în favoarea primarului Romanescu

După ce Dăianu a spus că parcul nu e gata și că mai sunt lucrări de făcut, Romanescu a făcut o postare conform căreia parcul a fost vandalizat. Așadar, problemele sunt rezultatul unei vandalizări. Niciun cuvânt despre inagurarea electorală. 

Întrebat de Pandurul dacă are cunoștință ca parcul să fi fost vandalizat, dacă a fost informare în acest sens, Cristi Hoancă a declarat că el nu știe.

 Hoancă a mai spus că nu știa că a fost eveniment de 1 iunie în Parcul Lido, dar poate știe șeful său, Marian Balica. 

În plină campanie electorală, primarul Marcel Romanescu pare că folosește resursele primăriei pentru a-și face campanie, iar când nu are ce să inaugureze inventează ceva. 

Vizualizări: 3,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: