Un sat întreg, uitat de autorități

Câteva lemne de foc, garduri dărăpănate, țigle sparte și o potecă care duce de la un om la altul. Așa arată un sat din comuna Polovragi, județul Gorj, în imaginile surprinse de senatorul Ion Iordache.

Satul adăpostește peste 500 de suflete, dintre care 150 sunt copii.

Pe ei, autoritățile locale i-au uitat. Condițiile de trai sunt grele, iar ajutorul din partea primăriei întărzie să apară.

Ion Iordache, candidat din partea PNL pentru funcția de președinte în cadrul Consiliului Județean Gorj, vine cu o soluție: un sat nou, o viață mai bună.

”Suntem aici, în comuna Polovragi, unde un sat întreg, în care trăiesc aproximativ 570 de suflete, dintre care 150 de copii, marginalizați de autorități cu bună știință, trăiesc în aceste condiții. Acești copii nu au greșit cu nimic. Astăzi se construiesc adăposturi pentru animale în care condițiile sunt mai bune decât cele în care trăiesc acești oameni. Pentru ce ați făcut aici, veți da socoteală în fața lui Dumnezeu. Angajamentul meu și al colegului meu, Ștefan Fasuiescu, este să oferim o soluție și o avem pregătită aici. Avem disponibil, în capul satului, un teren pe care îl vom pune la dispoziție și vom construi acest sat, împreună cu oamenii cu suflet, ONG-uri, pentru copiii de aici. Merită să trăiască într-o societate care nu-i marginalizează”, transmite Ion Iordache.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Galerie foto






Vizualizări: 1,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: