Demisie la vârful CJ Gorj. Instituția ascunde informația -update

Dorin Tașcău a demisionat din conducerea Consiliului Județean Gorj, unde îndeplinea funcția de vicepreședinte, spun surse. 

Update 11:38: Consiliul Județean Gorj a actualizat ordinea de zi a ședinței lunare, apărând și proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatelor lui Tașcău Dorin-Dan de consilier județean și de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj și declararea locului acestuia de consilier județean vacant. Ședința este la ora 14, iar ordinea de zi a fost trimisă presei în urma cu puțin timp.

Pandurul încearcă de două zile să confirme această informație la Consiliul Județean Gorj. 

Tașcău e de negăsit, nu răspunde la mesaje, președintele CJ Gorj Cosmin Popescu este în concediu de campanie, iar purtătorul de cuvânt spune că nu poate să dea de șeful său deși l-a sunat de mai multe ori!!

În realitate, este un caz obișnuit de lipsa de transparență și neasumare.

Este incredibil cum o instituție publică se fofilează de la începutul săptămânii în a da o informație relevantă pentru public. De ce ascund demisia lui Tașcău?

Tașcău și fiica sa au intrat în vizorul procurorilor într-un dosar de incompatibilitate. Firma fiicei lui Tașcău sau apropiate ale acestuia au avut contracte cu instituții subordonate Consiliului Județean Gorj ori cu primării. Percheziții au fost și la sediul CJ Gorj, dar și la domiciliul vicepreședintelui. 

Dorin Tașcău a declarat presei că nu este nicio incompatibilitate pentru că nu se ocupa de firme. 

Totuși, era implicat în activitatea economică a cel puțin o firmă, IMT SRL, pe care a reprezentat-o într-un proces cu Primăria Baia de Aramă.

Vizualizări: 9,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: