Adrian Tudor: Am avut dreptate! Au asfaltat doar pentru alegeri

Strada Victoriei a fost, din nou, spartă. Un videoclip postat de Adrian Tudor, candidat la Primăria Târgu Jiu din partea Partidului Verde-Verzii, a fost făcut public pe o pagină de socializare.

În urmă cu două luni, consilierul local avertiza că după ce va fi asfaltată, strada Victoriei va fi spartă din nou, pentru că urmează realizarea unor lucrări de către societatea Aparegio. În acest sens a fost dată, în 2020, și o hotărâre de Consiliu Local, unde apare lista străzilor pe care va interveni Aparegio. Strada Victoriei este pe această listă, însă directorul general al Aparegio, Traian Pătrașcoiu, nu-și amintea dacă este sau nu "în tabel".

”Am avut dreptate! Au asfaltat doar pentru alegeri, si-au făcut postari, și acum vedem cum își bat joc de banii orașului. Daianu, un director care are 270 milioane salariu, o conducere Edilitara care încasează 500.000 de euro pe an din bani publici. El spunea ca Aparegio nu sparge nimic. Uite dovada, mergi să-ți faci SELFIE cu Marcel Romanescu. OPRIM JAFUL! Ajung primar și va imput toți banii ăștia!”, scrie Adrian Tudor.

Vezi articolul inițial AICI.

Vizualizări: 1,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: