O parte din adevăratul Pod Ferdinand zace printre boscheți. Primăria știe

Vechiul Pod Ferdinand este ascuns printre boscheți. Podul pe care-l traversăm spre insuliță nu este cel real, de zeci de ani, ci unul reconstruit. Cel din vremea aceea este pe malul celălalt al Jiului, printre hățiș.
 
 

Imaginile au fost publicate de Iulian Popescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului.

Într-un videoclip postat pe platformele de socializare, Popescu a arătat cum peste o parte din vechiul pod au crescut buruienile, fiind ”depozitat” peste apă de heliport.

”Știați unde a ascuns Primăria o parte din Podul Ferdinand? Ei bine, suntem aici, în boscheți, pe malul Jiului, chiar peste apă de heliport. Podul Ferdinand a fost construit în Paris, începând cu anul 1894 și pentru mai bine de 100 de ani a legat ambele maluri ale Jiului. A prins luptele din Primul Război Mondial și faptele de eroism ale locuitorilor municipiului Târgu Jiu. A prins și Al Doilea Război Mondial și perioada comunistă. Din păcate, nu a putut supraviețui administrației Romanescu”, spune Iulian Popescu.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: